Hösten har anlänt till Göteborg. Röda, gula och orangea löv faller från träden. Vinden är kylig och mörkret kommer tidigt. Hösten är verkligen gjord för att dricka varma drycker, tända ljus och ha en varm pläd om benen. Hoppas att många av er kan finna ro att göra just ingenting – om så bara för en timma i veckan.
Dessvärre kommer vi ha någon Halloweenfest i år – tiden räcker inte till. Istället kommer vi erbjuda en heldag på Liseberg under höstlovet.

Vill passa på att uppmärksamma er på informera oss om ni ändrar kontaktuppgifter såsom e-post, telefonnummer etcetera. Risken är annars stor att ni missar utskick med information från oss. Fortsätt gärna att skicka in förslag på aktiviteter eller föreläsningar ni skulle vilja att vi erbjuder. Vi är en medlemsförening och era åsikter är viktiga i utformningen av verksamheten. Mejla era förslag till erika@atsubgbg.nu

Höstaktiviteter för vuxna

Onsdagsträffar:
Onsdagsträffarna är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Tanken bakom träffarna är att komma ut i ett positivt sammanhang och uppleva en känsla av gemenskap och samhörighet. Vi samlas alltid klockan 11.30 för en gemensam lunch och sedan någon form av aktivitet. För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje träff. Höstens datum: 8/11, 6/12.

Fredagsfrukost: 
Njut av en härlig frukost med oss i vår lokal. Klockan 8.30 dukar vi upp. Du ges möjlighet att prata om livet och dess glädje och utmaningar under trygga former. Aktiviteten är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Välkommen mellan 8.30-10.00

Badminton:
I höst kommer vi erbjuda medlemmar att spela badminton 1 gång  veckan tillsammans med oss. Det är en motionsform som i princip alla kan utöva. Anmäl dig till erika@atsubgbg.nu om du vill hänga med.

Familjeaktiviteter

Besök på Liseberg under lovet
Följ med föreningen och upplev höstmyset i Lisebergsparken. Vi bjuder på inträde till parken och åkband till alla barn. Sista anmälningsdagen är måndagen den 30 oktober!

Julfest med extra allt 16/12
Så var det äntligen dax för årets höjdpunkt – föreningens julfest med extra allt för barnen. Som alltid kommer alla barn få varsitt pepparkakshus och tillgång till mängder av olika sorters huspynt och dekorationsmöjligheter. Det kommer att bjudas på julinspirerad buffé, upptåg och julklappar till alla närvarande på festen. Sista anmälningsdag är fredagen den 1 december!

Jullovsteater 6/1
Välkommen till Lisebergsteatern och föreningens härliga tradition med julteater. I år ska vi få träffa Emil i en storslagen familjeföreställning. Sista anmälningsdatum är fredagen den 15 december!

Läs hela medlemsbrevet: nyhetsbrev 231020