God fortsättningen på det nya året. Vi hoppas att 2024 blir ett år med många spännande äventyr för dig och dina nära. Detta är årets första nyhetsbrev och i skrivande stund planerar föreningen verksamheten. I år kommer många av föreningens stödjande aktiviteter fokusera på återhämtning och självläkning – dessa ord kommer att gå som en röd tråd under året.

Finns det något som du vill att vi ska genomföra, förändra eller utveckla? Ta chansen och påverka, kontakta personal eller styrelse – din åsikt betyder mycket. Det finns även möjlighet att ta steget att sitta i vår fantastiska styrelse – vill du veta mer om styrelsearbete – kontakta Lisa.

Onsdagsträffar

Onsdagsträffarna är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Tanken bakom träffarna är att komma ut i ett positivt sammanhang och uppleva en känsla av gemenskap och samhörighet tillsammans med andra. Du får en möjlighet att skratta och ha roligt med andra som förstår vad du går igenom. Vi ser gärna att du är med under hela träffen. Vi träffas alltid klockan 11.30 för en gemensam lunch och sedan någon form av aktivitet. För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje träff.

Vårens datum: 7/2, 6/3, 10/4, 8/5, 5/6

Fredagsfrukost

Njut av en härlig frukost med oss i vår lokal. Klockan 8.30 dukar vi upp med färskt bröd, flingor, yoghurt, frukt och smaskiga pålägg. Du ges möjlighet att prata om livet och dess glädje och utmaningar under trygga former. Aktiviteten är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Välkommen mellan 8.30-10.00

Vårens datum: 2/2, 8/3, 5/4, 3/5 , 7/6

I vår erbjuder vi även självförsvarskurs för barn, ungdomar och vuxna. Läs mer om detta i nyhetsbrevet. Vi kommer även att besöka JumpYard på sportlovet – anmälan sker till erika@atsubgbg.nu

nyhetsbrev 240119