Onsdagsträffar, Fredagsfrukost och Tisdagstur
Under hösten kommer vi erbjuda tre Onsdagsträffar och i skrivande stund planerar vi säkra aktiviteter utifrån de råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ställt. Träffarna är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Tanken bakom träffarna är att komma ut i ett positivt sammanhang och uppleva en känsla av gemenskap och samhörighet tillsammans med andra. Du får en möjlighet att skratta och ha roligt med andra drabbade som förstår vad du går igenom. För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje träff.
Höstens datum: 23/9, 21/10 och 18/11

Välkommen till Fredagsfrukost tillsammans med oss i vår lokal. Från klockan 8.30 dukar vi upp med färskt bröd, flingor, yoghurt, frukt och smaskiga pålägg. Under frukosten ges du möjlighet att prata om livet och dess glädje och utmaningar under trygga former. Aktiviteten är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga och för att kunna beräkna inköp behöver du anmäla dig inför varje träff.
Höstens datum: 4/9, 2/10, 6/11, 4/12

Våra Tisdagsträffar fortsätter även under hösten. Att vara ute i friska luften och långsamt promenera skapar positiva energier i både kropp och själ.
Tisdagar klockan 13.00 träffas vi vid Linnéplatsen och tar en promenad tillsammans.
Vi startar tisdag den 1 september för alla som vill och är utan förkylningssymptom. Om vädret tillåter tar vi en gemensam fika på en uteservering i närheten. Tisdagsturen är öppen för både vuxna och fyrfotade vänner. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder – promenaden genomförs oavsett väderlek. För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje Tisdagstur.

Föreningens arbete med direkt stöd till anhöriga har inte förändrats till följd av Coronaviruset. Vi erbjuder fortfarande enskilda samtal, rådgivning, att följa med och stödja hjälpsökande i kontakter med myndigheter och rättsväsende samt annat praktiskt stöd som efterfrågas. Personal är på plats under vardagar – precis som vanligt. Vi nås på 031-20 99 49 och skulle vi inte svara, lämna ett meddelande – vi ringer upp så fort vi får möjlighet. Vi är givetvis medvetna om att förutsättningarna och omständigheterna kan komma att ändras – håll gärna koll på vår hemsida och sociala medier för senaste uppdateringarna.