Äntligen har sommaren börjat ge sig till känna – skolavslutningar, ljusa kvällar och lätta skor. Det har även kommit goda nyheter från regering och myndigheter – restriktionerna kommer att stegvis tas bort och samhället kan börja återgå till ett mer normalt tillstånd. Detta gör att vi i sommar kommer att kunna erbjuda familjeaktiviteter igen – även om dessa är anpassade utifrån rådande rekommendationer.

Heldag på Liseberg
Boka in torsdagen den 8 juli och gå med oss på Liseberg. Föreningen bjuder på inträde till stora och små och givetvis får alla barn åkpass till parkens alla karuseller som exempelvis Flumride, Helix och Radiobilarna. För de allra minsta finns det massor av platser att utforska såsom lekplatsen Barnens Paradis och Kaninlandet. Det finns något för alla åldrar.
På grund av rådande pandemi har vi bokat allt online – detta innebär att alla åkpass även har fyra expresspass bokade. Vi har valt fyra populära attraktioner och slusstiderna är olika för varje åkpass. Varken Liseberg eller föreningen har någon möjlighet att ändra tider eller attraktioner för expresspasset. Antalet biljetter är begränsat – din anmälan måste bekräftas av personal.
När: Torsdagen den 8 juli
Tid: Klockan 11.00
Var: Information ges i samband med bekräftelsen.
Sista anmälningsdag är torsdag den 17 juni!

Heldag på Borås Djurpark
Sommaren stora familjeäventyr blir till Borås Djurpark lördagen den 14 augusti. Här finns närmare 600 djur i en spännande natur. Möt giraffer, lejon, tigrar, schimpanser, vargar och zebror i deras naturliga miljö. Promenera på savannen tillsammans med elefanter, kolla in noshörningarnas plaskande eller antilopernas skuttande.
Vi kommer att åka buss gemensamt från Göteborg på morgonen. Föreningen bjuder på resa, entré samt en mellispåse till alla. På grund av rådande pandemi kommer ni att behöva ta med egen matsäck (finns grillar att låna på plats) eller köpa lunch/fika via djurparkens app WEIQ. På eftermiddagen åker vi sedan tillsammans hem till Göteborg.
När: Lördagen den 14 augusti
Tid: 8.45 (bussen åker kl 9.00). Åter i Göteborg ca klockan 17.00
Var: Samling utanför huvudingången vid Clarion Hotel Post, Drottningstorget 10
Sista anmälningsdag är onsdag den 7 juli!

Läs mer i nyhetsbrevet här: nyhetsbrev 210601

Kontakta Jeanette eller Helena för mer information och anmälan till aktiviteterna på mejl eller telefon: 031 20 99 49. Anmälan till våra aktiviteter är bindande och MÅSTE bekräftas av personalen!