Nu är det inte långt kvar till sommaren är här med sol, bad och ljusa kvällar. Något de flesta av oss ser framemot och förhoppningsvis barnen i vår närhet. Tyvärr blir det inget sommarläger i år. Vi tar dock nya tag och hoppas att vi kan åka nästa år istället.
Vi hoppas dock att våra sommaraktiviteter kommer att passa er. Vi åker till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld och övernattar i två nätter. Givetvis spenderar vi även en heldag med gröna kaniner, karuseller och spunnet socker då vi intar Liseberg.

Under sommarveckorna kommer föreningen att vara sporadiskt bemannad men ni kan alltid få kontakt med oss genom att ringa 031-20 99 49, lämna ett meddelande på telefonsvararen och vi kommer att ringa upp dig under dagen. Håll även koll på vår hemsida och sociala medier – så har du koll på allt som händer i verksamheten.

Detta blir sista medlemsbrevet innan sommarledigheten vill vi från oss passa på att önska er alla en underbar sommar. Vi hoppas att ni njuter av värme, bad i salta vatten och glass i mängder.

Liseberg
Boka in fredagen den 17 juni och gå med oss på Liseberg. Föreningen bjuder på inträde till stora och små och givetvis får alla barn åkpass till parkens alla karuseller såsom Valkyria, Kaffekopparna och Flumeride. För de allra minsta finns det massor av platser att utforska såsom Kaninlandet, Barnteater och lekplatsen Barnens Paradis. Det finns något för alla åldrar.
Antalet biljetter är begränsat – din anmälan måste bekräftas av personal. Besked ges efter att anmälningsdagen har passerat.
När: Fredagen den 17 juni
Tid: Klockan 12.45
Var: Utanför Lisebergs gästservice (bredvid stora ingången till parken)
Sista anmälningsdag är måndagen den 13 juni!

Astrid Lindgrens Värld
Sommarens övernattningsresa går av stapeln onsdagen den 10 augusti. Vi åker till Småland och upplever Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby – där sagorna blir verklighet. Parken är full av fantasifulla lekplatser och från teaterscenerna hörs musik och sång under hela dagen.
Astrid Lindgrens Värld är egentligen inte en utan många världar samlade på ett ställe. Vi kommer att passera välkända platser som Törnrosdalen, Mattisskogen och Junibacken. Men också Villa Villerkulla och Katthult. I de olika miljöerna spelas berättelserna upp med välkända scener ur böckerna och när som helst kan du möta karaktärerna i parken.

Om det var något som Astrid Lindgren värnade om så var det barnens rätt att få vara barn. Och ett av de bästa sätten att få vara barn är att kunna leka fritt. Den fria leken löper som en röd tråd genom alla Astrid Lindgrens böcker och självklart har den en stor plats även här i Astrid Lindgrens Värld. Leka kan du göra överallt, vuxen som barn. Och kan du tänka dig roligare platser att leka på än Pippi Långstrumps Villa Villekulla eller de djupa gångarna under Mattisborgen? Det finns även platser i parken som enbart är skapade för lek, som Bullerbyn och lekladan i Katthult till exempel.

Föreningen står för buss tur och retur, inträde för två dagar, övernattning under två nätter och vissa måltider för hela familjen. Vi åker onsdagen den 10 augusti och är tillbaka fredagen den 12 augsti. Denna resa kommer vi att övernatta på Västervik Resort ca 50 minuters bilväg ifrån parken. Då vi måste planera långt i förväg önskar vi att du så snabbt som möjligt kontaktar oss med din anmälan.
Sista anmälningsdag är söndagen den 12 juni!

Kontakta Jeanette eller Lisa för mer information.
Anmälan till aktiviteterna görs på mejl: info@atsubgbg.nu eller telefon: 031 20 99 49
Anmälan till våra aktiviteter är bindande och MÅSTE bekräftas av personalen!