Äntligen har våren kommit. Dagarna blir ljusare allt längre, krokus och vitsippor tittar fram och koltrasten sjunger i träden. Ett annat vårtecken är föreningens årsmöte som alltid genomförs i mars månad. Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. Bland annat redovisas föreningens verksamhetsberättelse för föregående år, det granskar föreningens ekonomi samt väljer styrelseledamöter som ska leda verksamheten framåt.
ATSUB/Göteborgs styrelse består av ordförande Gunilla Henriksson, vice ordförande Ewy Stenström, kassör Stefan Malmenlid, sekreterare Ingela Dahlin och styrelseledamöterna Anne Berglund och Pia Bernåker. Behöver du som medlem komma i kontakt med styrelsen görs det enklast med mejl till ordf@atsubgbg.nu.

Vårens stödjande gruppaktiviteter för vuxna!
Onsdagsträffar och Fredagsfrukost:
Onsdagsträffarna är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Tanken bakom träffarna är att komma ut i ett positivt sammanhang och uppleva en känsla av gemenskap och samhörighet tillsammans med andra. Du får en möjlighet att skratta och ha roligt med andra drabbade som förstår vad du går igenom. Vi ser gärna att du är med under hela träffen. För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje träff.
Vårens datum: 6/4, 4/5, 1/6

Välkommen till Fredagsfrukost tillsammans med oss i vår lokal. Klockan 8.30 dukar vi upp med färskt bröd, flingor, yoghurt, frukt och smaskiga pålägg. Under frukosten ges du möjlighet att prata om livet och dess glädje och utmaningar under trygga former. Aktiviteten är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje träff.
Vårens datum: 22/4, 20/5

Tisdagstur och Torsdagssnack:
Våra Tisdagsträffar fortsätter. Att vara ute i friska luften och långsamt promenera skapar positiva energier i både kropp och själ. Tisdagar klockan 13.00 träffas vi vid Linnéplatsen och tar en promenad tillsammans. Om vädret tillåter tar vi en gemensam fika på en uteservering i närheten. Tisdagsturen är öppen för både vuxna och fyrfotade vänner. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder – promenaden genomförs oavsett väderlek. Vi vill gärna att du anmäler dig inför varje promenad.

Har du svårt att komma loss under dagtid? Välkommen till Torsdagssnack – en möteplats för vuxna under kvällstid. Du får möjlighet att i ett tryggt sällskap och sammanhang prata om det svåra, jobbiga, roliga, komiska och underbara. Vi bjuder på lite mat och dryck när du kommer. Anmälan krävs!
Nästa träff blir den 9/6, klockan 17-19, i vår lokal.

Påsklovet närmar sig och vi välkomnar stora och små att besöka Backa Boulder – ett klättergym för alla. Klättring är en fantastisk träning både fysiskt och mentalt. Vi klättrar utan rep ovanför sköna tjockmattor. Det finns leder i alla svårighetsgrader från nybörjare till expert. Vi kommer även att ha tillgång till två instruktörer under passet som hjälper till. Givetvis har vi även varit i kontakt med påskharen som lovat att leverera påskägg och pyssel till alla barn. Ta gärna med egen vattenflaska och frukt.

Anmäl ditt intresse till våra aktivteter på 031-20 99 49 alternativt info@atsubgbg.nu

Läs hela nyhetsbrevet här: nyhetsbrev 220331