Detta medlemsbrev blir årets sista och vi vill därför passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år. Nästa års verksamhet är under planering och vi tar gärna emot önskemål från er angående teman för föreläsningar och aktiviteter. Är du intresserad av styrelsearbete nästa år är du välkommen att kontakta Jeanette för mer information. Styrelsen är föreningens högsta bestämmande organ och har ansvar för att bland annat att våra stagdar med mål, syfte och vison efterlevs.

Varmt välkommen på föreningens julkalas som går av stapeln torsdagen den 5 december i vår lokal. Som alltid kommer alla barn att få varsitt pepparkakshus och tillgång till mängder av olika sorters huspynt och dekorationsmöjligheter. Medan barnen pyntar bjuder vi på glögg och pepparkakor till er som vill njuta av lugnet och julmusik en stund.
Som alltid kommer vi även bjuda på julinspirerande tilltugg såsom julskinka, sill och vörtbröd. För alla barn finns det julmust och varmkorv. Det är öppet hus mellan klockan 13-19 men vi vill gärna att ni anmäler er senast 29 november för att underlätta planeringen.

Under jullovet, 5 januari klockan 13.00, blir det teaterföreställning – Pippi på de sju haven – på Lisebergsteatern. Vi för följa med Pippi, Tommy och Annika på ett spännande äventyr på de sju haven. Pippis pappa, Kapten Långstrump, har skickat en flaskpost där han skriver att han blivit tillfångatagen av grymma pirater som bara ger honom vatten och bröd. Genast beger sig Pippi med sina vänner ut för att befria honom. Föreställningen rekommenderas från två år. Anmäl ditt intresse senast 5 december. Vi har ett begränsat antal biljetter.

Som alltid erbjuder vi både Onsdagsträffar och samtalsgruppen Runda Bordet framöver, läs mer om detta i medlemsbrevet.

medlemsbrev 2019-10-22