Nu har vi kommit in i årets regnigaste månad – november. I skrivande stund är det endast fem veckor kvar till julafton och 2022 är snart förbi. Det innebär ett nytt verksamhetsår som ska planeras. Har du/ni önskemål om stärkande och roliga aktiviteter – tveka inte att höra av dig med tips till oss. I detta brev kan du läsa om de datum för våren då vi har Onsdagsträffar och Fredagsfrukost. Vi kommer även att erbjuda yoga framöver med start vecka 6.

Är du intresserad av styrelsearbete i föreningen? Vi vill gärna påminna om att du redan nu kan nominera kandidater inför årsmötet i mars 2023. Skriv gärna också en kort beskrivning om vad du tror personen kan bidra med i uppdraget. Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Jeanette 031-20 99 49.

Då detta nyhetsbrev blir det sista för året vill vi på kontoret – Jeanette, Lisa, Erika samt styrelsens ledamöter önska Dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. Ni når oss alltid på 031- 20 99 49, svarar vi inte så lämna ett meddelande med namn och nummer. Vi får sms vid lämnat meddelande och ringer upp när tillfälle ges.

Self Care-workshop

Torsdag den 1 december bjuder vi in till en 2 1/2 timmars Self Care Workshop tillsammans med Pilates Complete. Vi börjar med en mjukgörande pilatesserie som hjälper att släppa spänningar och stelhet och ger ökad närvaro.
Vi forsätter sedan med en föreläsning med temat; Ta kammando över din vardag och nå bättre hälsa. I samband med föreläsningen bjuds det på en enklare måltid med välgörande och näringsrikt innehåll för både kropp och själ.
När: Torsdagen den 1 december
Tid: 15.30-18.00
Var: Pilates Complete Kastellgatan 1
Sista anmälningsdag 28 november!

Välkommen på föreningens årliga julfest

Så var det äntligen dags för årets höjdpunkt – föreningens julfest med extra allt till barnen. Som alltid kommer alla barn att få varsitt pepparkakshus och tillgång till mängder av olika sorters huspynt och dekorationsmöjligheter.
Medan barnen pyntar bjuder vi på glögg och pepparkakor till er. Det kommer också bjudas på julinspirerande tilltugg och för alla barn finns det julmust, varmkorv och julklappar.
Även detta år kommer vi vara i Lokal Mötesplats som är både större och har bättre kollektivtrafiksmöjligheter.
När: Onsdagen den 14 december
Tid: Öppet hus mellan klockan 13.00-19.00
Var: Lokal Mötesplats, Södra Allégatan 1B, precis vid hållplats Järntorget
Sista anmälningsdag är måndag 5 december!

Jul på Liseberg

Häng med oss till Liseberg i december och upplev parken i juletid. I skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Gå på klappjakt bland julmarknadens bodar eller få upp ångan i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet och lämna din önskelista till självaste tomtefar. Det finns något att uppleva för både stor och liten. Föreningen bjuder på inträde samt åkband till alla.
När: Lördagen den 17 december
Tid: Klockan 12.00
Var: Vi ses utanför Gästservice vid Stora Entrén
Sista anmälningsdag måndag 12 december!

Teaterbesök

Årets föreställning på Lisebergsteatern är; Peter Pan & Kapten Krok. Gör dig redo för ett magiskt och spännande äventyr med Peter Pan och hans vänner i en storslagen familjeföreställning med teater, sång och dans! Föreställningen är en färgstark och fantasifull föreställning med illasinnade pirater, älvan Tingeling och de borttappade barnen.
Följ med oss på ett magiskt äventyr till det förtrollade landet Ingenstans…
När: Torsdagen den 5 januari
Tid: Föreställningen börjar klockan 13.00
Var: Lisebergsteatern
Sista anmälningsdag måndag 19 december!

Anmälan till våra aktiviteter är bindande och MÅSTE bekräftas av personalen!