Covid 19 har kommit till Sverige och många verksamheter påverkas. Föreningens arbete med direkt stöd till anhöriga har inte förändrats till följd av Coronaviruset. Vi erbjuder fortfarande enskilda samtal, rådgivning, att följa med och stödja hjälpsökande i kontakter med myndigheter och rättsväsende samt annat praktiskt stöd som efterfrågas. Personal är på plats under vardagar – precis som vanligt. Vi nås på 031-20 99 49 och skulle vi inte svara lämna ett meddelande – vi ringer upp så fort vi får möjlighet. Vi är givetvis medvetna om att förutsättningarna och omständigheterna kan komma att ändras – håll gärna koll på vår hemsida och sociala medier för senaste uppdateringarna.

Vi följer de rekomendationer som ges utav myndigheter och regering vilket innebär att vissa delar av föreningens stödjande gruppaktiviteter stoppas tillfälligt.
Onsdagsträffar: Träffen den 1 april är inställd. Vi vet ej om resterande träffar (29/4 och 27/5) kommer att kunna genomföras i nuläget. Föreningen kommer att ta ställning till träffarna när det närmar sig aktuellt datum.
Stödgrupp: Träffen den 27/3 är inställt. Vi vet ej om resterande träffar (17/4 och 8/5) kommer att kunna genomföras i nuläget. Ni som går i gruppen kommer att bli informerade när det närmar sig aktuellt datum. Vi hoppas att ni fortsätter att arbeta med er peppbok enskilt eller tillsammans med barnet.

Vi vet att många av er saknar våra gruppaktiviteter – vilka av förklarliga skäl inte är genomförbara i nuläget – och därför erbjuder vi nu ändå möjlighet att ses. I dessa annorlunda och speciella tider som råder tänkte vi bjuda in till Tisdagstur.
Tisdagar klockan 13.00 träffas vi vid Linnéplatsen och tar en promenad tillsammans. Vi startar tisdag den 31 mars för alla som vill och är utan förkylningssymptom. Om vädret tillåter tar vi en gemensam fika på en uteservering i närheten. Tisdagsturen är öppen för alla, både vuxna, barn och fyrfotade vänner är välkomna. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder – promenaden genomförs oavsett väderlek.
För att kunna planera vill vi att du anmäler dig inför varje Tisdagstur.

Läs om fler aktiviteter i vårt senaste medlemsbrev: medlemsbrev20-03-20