Vi från föreningen vill börja med att önska dig en god fortsättning på det nya året. Ny kalender ska invigas och för vår del har den nya almanackan börjat fyllas på med aktiviteter. Vecka 27 – 28/6-5/7 – blir det läger på Buagården och redan nu kan du lämna intresseanmälan genom att mejla föreningen. Årets heldagsresa kommer att bli till High Chaparral och mer information om detta kommer under våren.
Vi vill också tipsa om att det just nu finns många stiftelser och fonder att söka ekonomiska bidrag ifrån och vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

Vi kommer även under våren att erbjuda Onsdagsträffar för vuxna. Träffarna är en del av föreningens stödjande verksamhet för anhöriga. Tanken bakom träffarna är att komma ut i ett positivt sammanhang och uppleva en känsla av gemenskap och samhörighet tillsammans med andra. Du får en möjlighet att skratta och ha roligt med andra drabbade som förstår vad du går igenom.
Vi börjar alltid med en gemensam lunch klockan 11.30 och genomför sedan någon form av aktivitet. Detta är helt kostnadsfritt men vi ser gärna att du är med under hela träffen. Du behöver anmäla dig i god tid för att underlätta planeringen. Första tillfället blir onsdagen den 5/2 då vi äter gott och sedan ser en biofilm. Vårens träffar är inplanerade följande datum: 4/3, 1/4, 29/4 och 27/5.

På sportlovet välkomnas ni, både stora och små, till några roliga timmar på Megafun. Här finns både trampolinpark och lekland samlat under ett tak. Var beredd på några fartfyllda timmar med många skratt. Föreningen står för inträde samt en mellispåse till barnen.
När: Fredagen den 14 februari
Tid: Klockan 13.00
Var: Utanför Megafun, Herkulesgatan 1 (busshållplats Hjalmar Brantingplatsen)
Sista anmälningsdag är fredagen den 7 februari!

Nu kan du anmäla dig till vår stödgrupp som kommer att pågå under våren. Du kommer att under trygga former att ges möjlighet att träffa andra som delar din erfarenhet av att vara anhörig. Genom samtal tillsammans kommer vi att lyfta känslor, funderingar och ditt egna mående. Under träffarna kommer vi också att arbeta med att stärka självkänslan och medvetenheten om ditt egna värde. Vi ser gärna att du är med under alla träffarna och vi börjar varje tillfälle med en enklare måltid.
När: Fredagar – 6/3, 27/3, 17/4, 8/5
Tid: Klockan 11.30-13.30 (börjar med lunch)
Var: Vår lokal, Föreningsgatan 8B
Sista anmälningsdag är onsdagen den 4 mars!

För mer information och anmälan till våra aktiviteter kontakta oss på 031-20 99 49 alternativt info@atsubgbg.nu

Läs hela brevet här: medlemsbrev200123